+371 29 330 062
Mon - Fri: 9:00-17:00
info@omebeles.lv
Language: ru lv en
0
Amount0
Price incl. VAT

NARBUTAS būvē jaunu ražotni, ieguldot 25 miljonus eiro

02.07.2021

 

Biroja mēbeļu uzņēmums Narbutas International paplašinās- jauna rūpnīcas ēka (21 800 kv. Metri) Ukmerģē, Lietuvā, ieguldīti 25 miljoni. Uzņēmuma pašu līdzekļi ļaus paplašināt esošās 36 600 kv. metri, un tiek prognozēts, ka ražošanas jauda palielināsies par 2,5–3 reizes.

 

 

Saskaņā ar Petras Narbutas, grupas dibinātāja un izpilddirektora, pandēmiju Koronavīruss ir ietekmējis ekonomiku un biznesu, taču uzņēmuma konsekventa stratēģija - plašs tirdzniecības partneru tīkls un eksports uz dažādām pasaules daļām - ļauj optimistiski raudzīties nākotnē.

Pandēmija diezgan smagi skārusi biroja mēbeļu un biznesa tirgus. Cita starpā tas ietekmēja mūs, mūsu pārdošanas apjomi samazinājās. Tomēr mēs esam stabilā situācijā un uzskatām, ka, iespējams, nākamgad, kad pandēmija tiks kontrolēta, mūsu pārdošanas un ražošanas apjomi atkal pieaugs. Tāpēc šo laiku vēlamies izmantot attīstībai.

2019. gada Narbutas International UAB un UAB Narbutas Lietuva pārdošanas ieņēmumi sasniedza 98,8 miljonus eiro. , un 2020. gadā tas sasniedza 93,4 miljonus eiro.

Jaunā rūpnīcas ēka tiks aprīkota ar tehnoloģijām, kas nodrošinās efektīvāku ražošanas procesu un augstāku produktu kvalitāti, kas ļaus mums laist tirgū jaunas biroja mēbeles, paplašinot sēdvietu, akustisko un pielāgoto mēbeļu kategorijas.

 

Also please read

Our page uses cookies for your best user experience
Privacy policy
Accept